Lövölde Tér -Kern András estje, vendégek: Hernádi Judit és Helig Gábor

Kern András estje, vendégek: Hernádi Judit és Helig Gábor


Lövölde Tér -Kern András estje, vendégek: Hernádi Judit és  Helig Gábor

Kern Andrásnak 30 éve, 1985-ben jelent meg a Lövölde tér című dala, amely azóta legendássá vált. A „Kern” című első nagylemezére írta Másik János, a szövegíró   Horváth Attila és maga Kern András. Azóta több lemez készített, a legutóbbi 2010-ben jelent meg Semmi baj címmel.

A Lövölde tér műsorban  a közönség hallhatja a nagyon népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik - többek között - a  Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva,  a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze nem marad el a Lövölde tér sem!

De az est műsora nem csak a remek dalokból áll, hanem sok sok történet is hallhatunk, teli humorral és a közreműködő művészektől megszokott kedves iróniával.  A kitűnő művészek, a remek történetek, a fanyar humor mind dalban, mind prózában a siker garanciái, és a közönség régi vágya teljesül ezen est megvalósulásával.

A műsort  kiváló zenészekből és vokalistákból álló zenekar kíséri, melynek vezetője Gátos Iván. 

 Kern András: A Kossuth díjas színművész nevéhez számos nagysikerű színpadi- és filmszerep, rendezés, kabaré szám  és nagysikerű dal fűződik. Koncertezni viszont csak az elmúlt pár évben kezdett. 

 Hernádi Judit első nagy dalsikere a Sohase mondd volt 1982-ben. Azóta több szóló lemeze jelent meg, de egy Kern Andrással közös CD is született  „Kernádi” címmel. A rendkívül népszerű művésznő szólóban is és duettben is szerepel az esten.

 Heilig Gábor volt a zenei vezetője majd’ minden Kern lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója is. A mostani est zenei részének ő a zenei producere, a zenekar vezetője és persze a gitározás mellett énekel is, hiszen pl. az Öreg cowboy dala mára már elengedhetetlen egy ilyen koncert műsorból.  

A kitűnő művészek és az örökérvényű életérzésekről szóló, fanyar humorú dalok a siker garanciái. 

A közönség régi vágya teljesül ennek a műsornak a megvalósulásával.

Következő előadás:

2015. április 17. Budapest Kongresszusi Központ